Bejelentkezés

RegisztrációElfelejtett jelszó

Miért HP vagy Kodak?

Webáruházunkban a Hewlett-Packard és Kodak gyártók termékeit forgalmazzuk. A termékkör 99%-ban nagyformátumú nyomtatók által használható papírokat és médiákat tartalmaz.

HP

A HP a világ piacvezető gyártója és innovatív szállítója nyomtatásban is. Versenytársaihoz képest mindig előrébb tart technológiai fejlesztésben. Termékeinek minősége egyedülálló, a gyártási folyamatok folyamatosan monitorozottak, ellenőrízhetők. A cég fokozottan ügyel arra, hogy termékeinek előállítása során figyeljen a környezetre. Mind minőségi, mind gazdasági-etikai szempontokat figyelembevéve a létező legmegbízhatóbb gyártónak találtuk.

Kodak

A KODAK Professional és Wide Format termékcsalád a méltán híres Kodak márka nagyformátumú médiái vízbázisú és oldószeres nyomtatókhoz. Ebben a termékkörben a nagyformátumú médiákon túl kínálunk A4 és A3+ méretű termékeket egyes fotó- és művészi papírokhoz. A Kodak termékek gyártási és minőségbiztosítási elvei szinte 100%-ban megegyeznek a HP elvárásaival. A kiváló minőség ennél a márkánál is adott. Ahol a HP esetleg nem fed le bizonyos nyomtatási igényeket, ott a Kodak feltehetően tud versenyképes alternatívát is biztosítani.

Véleményünk

Mind a HP, mind a Kodak termékekkel maximálisan meg vagyunk elégedve. Cégünk a márkák kizárólagos gyártójával áll üzleti kapcsolatban, hogy a különböző papírokat, médiákat, anyagokat megbízható háttérrel, professzionális szakértelemmel tudjuk vásárlóinknak biztosítani.

 

 

Nagyformátumú nyomtatással kapcsolatban szeretnénk minél több információt, újdonságot megosztani Veletek. Újonnan indult Blog oldalunkhoz jó szórakozást és hasznos időtöltést kívánunk.

Megosztás
Hírek
Információ
TOP termékek

Minden jog fenntartva -
Fami-Stat Kft.

A weboldal használatával Ön beleegyezik a sütik (cookie) fogadásába és elfogadja a vásárlás menetével, valamint az adatkezelési gyakorlatunkkal kapcsolatos irányelveket.